Kontakt os til en snak eller et uforpligtende tilbud

Telefon: 97 41 05 85 | E-mail: mv@gunnarsglas.dk

Indramning af billeder, plakater og malerier i høj kvalitet

Hos Gunnars Glas A/S har vi specialiseret os i indramning af billeder. Vi udfører billedindramning på alt lige fra gamle malerier til nye billeder af alle børnebørnene. Som din lokale glarmester er vi beliggende i Holstebro nær Struer, men servicerer kunder fra hele landet.

En flot indramning kan fuldende ethvert billede, men den skal naturligvis passe til hjemmet eller kontoret, hvor det skal hænge. Det kan derfor være en god investering at få en dekorativ indramning fremfor en standardramme fra supermarkedet, der måske ikke passer præcis til det pågældende billede. Vi udfører indramning som passer til dig, billedet og stedet det skal hænge, hvilket gør det unikt og personligt.

Gunnars Glas A/S er medlem af Håndværker Garanti, Glarmesterlauget og Energivejleden3, og vores kunder giver os 4,8 ud af 5 stjerner i anmeldelser. Så du kan trygt vælge os til at indramme dine billeder.

Glarmester tilbyder indramning i alle former, størrelser og farver

Vi har stor erfaring med indramning af billeder, plakater, malerier og mange andre ting. 

Vi kan naturligvis udføre indramning i alle mulige og umulige former samt i forskellige farver og materialer, herunder træ og aluminium. Vi kan endvidere indramme portrætter i passepartout, hvis du ønsker det særligt smukt.

Vi har som udgangspunkt over 200 forskellige typer af indramning, som du kan vælge imellem, og som kan skabe den rigtige ramme om dine unikke billeder eller produkter.

Kontakt os for at høre mere om hvilke typer indramninger vi tilbyder

Vi tilbyder service og rådgivning, således at dit billede og din ramme kan komme til sin ret efter dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at besøge os eller kontakte os for at høre mere om dine muligheder hos os.

Ring til os på telefon 97 41 05 85 eller send os en e-mail på mv@gunnarsglas.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig.

​​Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på ​håndværker.dk

Firmainformationer​

​Gunnars Glas A/S

CVR: 19368483

Kontaktinformationer

Telefon: 97 41 05 85

E-mail: mv@gunnarsglas.dk 

Adresseinformationer​

​Bülowsvej 12

7500 Holstebro